Archief vernietiging

Inzameling

Het belang van het zorgvuldig vernietigen van uw archieven is duidelijk. Wij staan garant voor het controleerbaar en onherkenbaar vernietigen van uw vertrouwelijke stukken. Voor het inzamelen van uw archief stellen wij afsluitbare archiefcontainers ter beschikking.
Afhankelijk van de hoeveelheden archief en/of documenten kunnen wij containers plaatsen van 240 en 660 liter plaatsen. Voor de extra grote hoeveelheden zijn er de gesloten 30m3 containers. Deze containers kunnen tijdelijk of vast bij u geplaatst worden. 

Vernietiging

De archiefcontainers worden met afsluitbare wagens gebracht en gehaald. Uw vertrouwelijke archiefstukken worden direct naar een door camera's bewaakte en met sluisdeuren afgesloten afdeling gebracht, waar ze diezelfde dag nog tot kleine, niet te reconstrueren snippers worden vernietigd. Het archief dient uit eventuele ordners gehaald te worden.
Indien gewenst kunt u uw archief ook zelf voor vernietiging aanbieden bij onze vestiging in Swalmen. Vernietiging vindt dan plaats onder uw directe toezicht.
 

Openingstijden

Voor het vernietingen van het archief hanteren we andere openingstijden.
Van 08:00 - 12:30 en van 13:00 - 16:45

Verklaring van vernietiging

Na vernietiging sturen wij onze klanten een ontvangstbewijs toe met daarop een officiele Vernietigingsverklaring.
Peeters Recycling: een veilig gevoel.

BEDRIJVEN

Voor het inzamelen van oud papier binnen uw bedrijf biedt Peeters Recycling verschillende mogelijkheden.


ARCHIEF

Het belang van het zorgvuldig vernietigen van uw archieven is duidelijk. Wij staan garant voor het controleerbaar en onherkenbaar vernietigen van uw vertrouwelijke stukken.

GEMEENTE

In samenwerking met gemeenten binnen haar werkgebied zorgt Peeters Recycling voor een correcte en nette inzameling van het huishoudelijk papier.